1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Bibliotheek
  4. Hoe voeg ik een nieuwe versie van een tekening toe?
"Versiebeheer van een tekening is mogelijk in de Bibliotheek van Ed Controls."
Ed

Hoe voeg ik een nieuwe versie van een tekening toe?

Print Friendly, PDF & Email

Als een tekening een update heeft gekregen, kan deze nieuwe versie gemakkelijk worden toegevoegd. De nieuwe versie zal dan de oude versie van het bestand overschrijven.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com
  2. Selecteer het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad ‘Bibliotheek’;
  4. Zoek de juiste tekening in de lijst;
  5. Beweeg de muis over de tekening;
  6. Klik in het menu dat verschijnt op ‘Upload nieuwe versie’;
  7. Selecteer de nieuwe versie van de tekening;
  8. De nieuwe versie zal nu worden omgezet naar een tekening voor tickets. In het notificatiescherm zie je de voortgang;
  9. Wanneer de tekening succesvol is vervangen, zal er onder het notificatie belletje een vinkje verschijnen.

Let op: de nieuwe versie van de tekening dient dezelfde schaal en resolutie te hebben als de oude tekening! Wanneer dat niet het geval is zullen de tickets verschuiven op de tekening.

Let op: Om een oudere versie van een tekening te herstellen klik je in de Bibliotheek op het bronbestand en vervolgens kies je in de geschiedenis van het document de gewenste versie. Klik hierna op ‘Herstel deze versie’.

Lees ook: Hoe download ik een tekening of bestand?

Lees ook: Hoe voeg ik een nieuwe versie van een bestand toe?

Bijgewerkt op 17-06-2022