1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe kan ik een groep verwijderen?
  1. Home
  2. Audits & templates
  3. Hoe kan ik een groep verwijderen?
  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Hoe kan ik een groep verwijderen?
"Iets compleet verwijderen gaat in Ed Controls niet."
Ed

Hoe kan ik een groep verwijderen?

Print Friendly, PDF & Email

Een groep permanent verwijderen gaat niet in Ed Controls. Een groep kan je wel uit het overzicht laten verdwijnen.

In Ed Controls maak je gebruik van meerdere groepen. Zo kun je een groep aanmaken voor tekeningen, bestanden en audittemplates. Deze groepen vind je vervolgens terug onder ‘Tickets’ en ‘Audits’.

Een groep uit het overzicht laten verdwijnen doe je door alle tekening, bestanden of templates in een groep te archiveren. Wanneer alle zaken zijn gearchiveerd zal de groep niet langer zichtbaar zijn onder ‘Tickets’ en ‘Audits’.e.

Lees ook: Kan ik iets verwijderen in Ed Controls?

Bijgewerkt op 20-05-2021