1. Home
 2. Knowledge Base
 3. Schrijf je in voor een online training
"Tijdens de training krijg je Tips & Tricks die jou helpen Ed Controls nog beter te gebruiken!"
Ed

Schrijf je in voor een online training

Print Friendly, PDF & Email

Praktijkgerichte trainingen

Om Ed Controls (nog beter) te leren kennen, bieden wij gratis interactieve trainingen aan. Er zijn twee verschillende trainingen:

 • Ticket-training: na voltooiing van deze training ben je bekend en behendig met het gebruik van de ticket module in Ed Controls. Deze training is wekelijks op dinsdagochtend van 9:00 tot 10:00u.
 • Audit training: na voltooiing van deze training ben je bekend en behendig met het gebruik van de audit module in Ed Controls. Deze training is wekelijks op donderdagochtend van 9:00 tot 10:00u.

Let op: Als er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, neem dan contact op met je accountmanager. Zij kunnen je informeren over andere training mogelijkheden. Het is ook mogelijk om met meerdere mensen van één bedrijf een training te volgen. Neem hiervoor ook contact op met je accountmanager.

Ticket-training

Deze Ticket-training is bedoeld voor iedereen die met Ed Controls begint of een opfris training wil. Tijdens de interactieve training wordt de basis behandeld zodat je Ed Controls goed begrijpt en kunt gebruiken aan het einde van de training.

Deze online training is wekelijks op dinsdagochtend van 9:00 tot 10:00u voor maximaal 10 personen. De eerst mogelijke datum is 11 juli.

De ticket training zal ongeveer een uur duren en hierin komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • De tickets Workflow
 • Hoe creëer je een ticket
 • Hoe rond je een ticket af
 • How to archive a ticket
 • PDF bestanden exporteren

De Ticket-training zal worden verzorgd door een van onze accountmanagers. Je kunt je inschrijven voor de Ed Controls training via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Audit-training

Tijdens de interactieve Audit-training leer je hoe je meer uit Ed controls kunt halen met de audit module.

Deze online training is wekelijks op donderdagochtend van 9:00 tot 10:00u voor maximaal 10 personen. De eerst mogelijke datum is 13 juli.

De Audit/Template training zal ongeveer een uur duren en hierin komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Hoe maak je een template
 • Hoe zet je een audit klaar
 • Hoe vul je een audit in
 • PDF-export van een audit maken

De Audit-training zal worden verzorgd door een van onze accountmanagers. Je kunt je inschrijven voor de Ed Controls training via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

* Het is belangrijk dat je als deelnemer de basis van Ed Controls onder de knie hebt voordat je je inschrijft voor de Audit-training.

Meer informatie & inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de training door het inschrijfformulier in te vullen. Let op: schrijf je op tijd in om er zeker van te zijn dat er een plek vrij is.

Alle trainingen worden online gegeven en zijn gratis bij te wonen.

Na bevestiging van deelname wordt verwacht dat je deelneemt aan de training. Per training is er ruimte voor maximaal tien deelnemers. Wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn, vragen we je om je af te melden door te bellen naar 0570 572 214.

Bijgewerkt op 23-06-2023

Heeft dit artikel je geholpen?