1. Kopieer eenvoudig bibliotheekgroepen en print lay-outs naar een volgend project!

Kopieer eenvoudig bibliotheekgroepen en print lay-outs naar een volgend project!

Print Friendly, PDF & Email

Met de nieuwe verbeteringen in Ed Controls wordt het nu nog makkelijker om een project klaar te zetten. Je kan nu bibliotheekgroepen en print lay-outs van bestaande projecten kopiëren naar een nieuw project. Op deze manier wordt het aanmaken van nieuwe projecten sneller en efficiënter, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart.

Bij het maken van een nieuw project heb je nu twee extra opties op het vernieuwde ‘nieuw project’ formulier:

• Structuur van Bibliotheekgroepen (zonder bestanden): Met deze optie kun je de structuur van bibliotheekgroepen uit een bestaand project kopiëren zonder de bestanden over te nemen. Alle bibliotheekgroepen uit het hoofdproject worden gekopieerd naar het nieuwe project, waarbij de gegevensstructuur behouden blijft en verwijderde groepen worden uitgesloten.
  • Aangepaste lay-out (exporteren): Deze functionaliteit zorgt ervoor dat een nieuw project dezelfde print lay-out instellingen erft, waardoor de uniformiteit tussen projecten behouden blijft. Gearchiveerde lay-outs worden uitgesloten van het kopieerproces, zodat alleen actieve lay-outs worden overgedragen naar het nieuwe project.

Probeer deze nieuwe functionaliteiten vandaag nog uit en ervaar het aanmaken van een nieuw project als nooit tevoren!