1. Eenvoudig tickets toevoegen aan audits

Eenvoudig tickets toevoegen aan audits

Print Friendly, PDF & Email

Naar aanleiding van jullie feedback en ons streven om de gebruikerservaring te verbeteren, hebben we de manier waarop tickets en tekeningen worden gekoppeld in audits verbeterd. Ons doel was om het proces duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken en te zorgen voor een soepelere ervaring op web- en mobiele platforms.

Inspelen op gebruikersbehoeften:

Als gebruiker vergeet ik soms aan welke tekening een ticket is gekoppeld. Het zou handig zijn als ik alle tickets kon zien als er geen tekening is geselecteerd en gemakkelijk kon overschakelen naar het bekijken van tickets als er wel een tekening is geselecteerd.

Om dit probleem aan te pakken, hebben we intuïtieve functionaliteiten geïntroduceerd om ticketbeheer te vereenvoudigen. Je kunt eenvoudig alle tickets bekijken als er geen tekening is geselecteerd, zodat je niet meer hoeft te gokken. Als er wel een tekening is geselecteerd, kun je met een eenvoudige switch-optie alle bijbehorende tickets bekijken, zodat je in een handomdraai de juiste vindt.

Als gebruiker die een audit uitvoert, wil ik duidelijke richtlijnen voor het koppelen van tickets aan auditvragen, zodat ik tickets gemakkelijk aan de juiste auditvragen kan koppelen.

We erkennen het belang van naadloze ticket-naar-audit koppelingen en hebben het ontwerp verbeterd, zodat je tickets moeiteloos kunt koppelen aan relevante auditvragen. Met duidelijkere instructies en visuele aanwijzingen kun je vol vertrouwen door het proces navigeren, wat de efficiëntie en nauwkeurigheid ten goede komt.

Belangrijkste verbeteringen:

• Duidelijke instructies: Instructies bieden nu duidelijkere navigatie voor het koppelen van tickets, waardoor verwarring wordt verminderd.
  • Verbeterde visuele feedback: Real-time visuele aanwijzingen minimaliseren fouten en verbeteren de gebruikersinteractie.
  • Update knop uitgeschakeld: De bijwerkknop blijft uitgeschakeld totdat er ticket selecties zijn gemaakt, zodat gebruikersacties onder controle blijven.

Koppel nog eenvoudiger tickets en tekeningen aan audits!