1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe kan ik mij registreren voor Ed Controls?
"Registeren voor Ed Controls gaat gemakkelijk via onze website."
Ed

Hoe kan ik mij registreren voor Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

Om gebruik te maken van Ed Controls dien je eenmalig het registratieproces te doorlopen. Om dit te doen doorloop je de volgende stappen:

1. Ga naar web.edcontrols.com;
  2. Klik op registeren onderaan de pagina;
  3. Vul het registratieformulier in dat verschijnt;
  4. Klik op registreren;
  5. Open de bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres;
  6. Klik op bevestigen;
  7. Je kan nu gebruik maken van Ed Controls op web.edcontrols.com en in de apps.
  1. Download de Ed Controls applicatie op jouw Android of Apple tablet/smartphone;
  2. Open de app;
  3. Klik op ‘Creëer een account’ of klik op Google account/Apple ID;
  4. Vul je de verplichte velden in;
  5. Een popup verschijnt met de melding dat je een mail hebt gekregen voor verificatie. Open je mailprogramma en open de verificatiemail (die kan in je spam-box staan);
  6. Klik je op de bevestigingslink om je account te bevestigen;
  7. Je kunt nu inloggen via de mobiele applicatie.

Ga terug naar: Hoe start ik met Ed Controls?

Bijgewerkt op 17-03-2022