1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe start ik met de free trial?
"Maak je eigen project aan. "
Ed

Hoe start ik met de free trial?

Print Friendly, PDF & Email

Gebruikers van Ed Controls kunnen zelf een free trial starten. Met deze proefversie kan je zelf zien hoe gemakkelijk het is om een project uit te voeren en te beheren via Ed Controls.

Volg de onderstaande stappen om deze proefversie te starten.

Het beginnen van de free trial doe je door in de project update e-mail naar beneden te scrollen, en te klikken op: ‘Start free trial’. Vervolgens zal zich een menu openen, vul hier je gegevens in en er zal een Single Project licentie project worden opgestart.

Na de registratie zal er automatisch 1 project aangemaakt worden onder jouw account. Open dit project om verder te gaan.

Als het project is aangemaakt en je hebt hem geopend, dan is het project nog leeg. Ed Controls werkt op basis van tickets op plattegronden en tekeningen. Daarom is de volgende stap het toevoegen van een tekening voor tickets.

Lees hier hoe je een tekening kan toevoegen.

Zodra je een tekening hebt toegevoegd aan het project, kun je beginnen met het maken van tickets op deze tekening.

Lees hier hoe je ticket aanmaakt.

Lees hier over de workflow in tickets.

Lees hier over de verschillende rollen en rechten in Ed Controls

Bijgewerkt op 21-06-2022