1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe maak ik een ticket aan?
"Leg eenvoudig zaken vast in een ticket."
Ed

Hoe maak ik een ticket aan?

Een ticket maak je het beste aan met een mobiel toestel. Dan is het maken van foto’s veel simpeler.

1. Log in;
  2. Open het gewenste project;
  3. Selecteer aan de linkerkant van het scherm de groep met tekeningen waarop je een ticket wil maken;
  4. Tik op gewenste tekening om die te openen;
  5. Zoom met twee vingers in op de positie waar de ticket moet komen;
  6. Tik op de locatie;
  7. Maak desgewenst een foto (dit kan later ook nog) en sla de foto op;
  8. Tik eventueel op de foto om die te verduidelijken met bijvoorbeeld een cirkel of een pijl;
  9. Vul eventueel de andere velden in, zoals het e-mailadres, een omschrijving en einddatum;
  10. Klik op opslaan.

De ticket verschijnt nu op de tekening.

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Open het gewenste project;
  3. Selecteer aan de linkerkant van het scherm de groep met tekening(en) waarop je een ticket wil maken;
  4. Klik op gewenste tekening om die te openen;
  5. Zoom in op de positie waar de ticket moet komen;
  6. Klik op de groene knop ‘Nieuwe ticket’;
  7. Klik vervolgens op de locatie in de tekening;
  8. Voeg eventueel een bestaande foto en/of bestand vanaf je computer toe;
  9. Vul eventueel de andere velden in, zoals het e-mailadres, een omschrijving en einddatum;
  10. Klik op opslaan.

De ticket verschijnt nu op de tekening.

Lees ook: Hoe meld ik een ticket gereed?

Ga terug naar: Hoe start ik met Ed Controls?

Bijgewerkt op 24-11-2020