1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe maak ik een ticket aan?
"Leg eenvoudig zaken vast in een ticket."
Ed

Hoe maak ik een ticket aan?

Print Friendly, PDF & Email

Een ticket maak je het beste aan met een mobiel toestel. Dan is het maken van foto’s veel simpeler.

1. Log in;
  2. Open het gewenste project;
  3. Selecteer aan de linkerkant van het scherm de groep met tekeningen waarop je een ticket wil maken;
  4. Tik op gewenste tekening om die te openen;
  5. Zoom met twee vingers in op de positie waar de ticket moet komen;
  6. Tik op de locatie;
  7. Maak desgewenst een foto (dit kan later ook nog) en sla de foto op;
  8. Tik eventueel op de foto om die te verduidelijken met bijvoorbeeld een cirkel of een pijl;
  9. Vul eventueel de andere velden in, zoals het e-mailadres, een omschrijving en einddatum;
  10. Klik op opslaan.

De ticket verschijnt nu op de tekening.

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Open het gewenste project;
  3. Selecteer aan de linkerkant van het scherm de groep met tekening(en) waarop je een ticket wil maken;
  4. Klik op gewenste tekening om die te openen;
  5. Zoom in op de positie waar de ticket moet komen;
  6. Klik op de groene knop ‘Nieuwe ticket’;
  7. Klik vervolgens op de locatie in de tekening;
  8. Voeg eventueel een bestaande foto en/of bestand vanaf je computer toe;
  9. Vul eventueel de andere velden in, zoals het e-mailadres, een omschrijving en einddatum;
  10. Klik op opslaan.

De ticket verschijnt nu op de tekening.

Lees ook: Hoe meld ik een ticket gereed?

Ga terug naar: Hoe start ik met Ed Controls?

Bijgewerkt op 24-11-2020