1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe verwijder ik een label?
"Wanneer een label niet gebruikt wordt, zal het niet in het overzicht voorkomen."
Ed

Hoe verwijder ik een label?

Print Friendly, PDF & Email

Je kunt een label weghalen uit jouw overzicht door het niet langer te gebruiken. In Ed Controls kun je een label toevoegen aan een ticket, bestand of tekening. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld een typefout maakt tijdens het aanmaken van een label. Ook kan een label overbodig raken.

Dit doe je als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Open het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad ‘tickets’;
  4. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘labels’;
  5. Klik nu op het betreffende label;
  6. Rechts in het scherm staan nu de tickets die het geselecteerde label hebben;
  7. Haal het label weg uit de betreffende tickets en sla de tickets op;
  8. Wanneer het label niet meer genoemd is ververs je de pagina;
  9. Het label is nu verdwenenen uit jouw overzicht.

Lees ook: Hoe voeg ik een label toe aan een ticket, bestand of tekening?

Bijgewerkt op 05-11-2021