1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Bibliotheek
  4. Hoe geef ik een bestand een label?
"De filteroptie maakt werken met labels overzichtelijk in Ed Controls."
Ed

Hoe geef ik een bestand een label?

Print Friendly, PDF & Email

Een bestand kan je een label geven via web.edcontrols.com.

Dat gaat als volgt:

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Ga het juiste project binnen;
  3. Ga naar het tabblad Bibliotheek;
  4. Zoek het juiste bestand in de lijst;
  5. Klik op de bestandsnaam;
  6. Klik boven de tijdlijn op ‘Voeg een label toe’;
  7. Vul het label in;
  8. Druk op enter om het label te bevestigen.

Let op: Het is mogelijk om meerdere bestanden tegelijk van een label te voorzien. Selecteer hiervoor de juiste bestanden en klik op de knop ‘Label toevoegen’.

Tip: Wil je werken met de bestanden die een specifiek label hebben, maak dan gebruik van de filteropties onder het tabblad ‘bibliotheek’. Je kan filteren op label en alle bestanden met dat label zullen verschijnen.

Bijgewerkt op 19-08-2022