1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Kan ik zoeken binnen Ed Controls?
  1. Home
  2. Audits & templates
  3. Kan ik zoeken binnen Ed Controls?
  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Kan ik zoeken binnen Ed Controls?
"Naar een audit zoeken in het tabblad Tickets werkt niet in Ed Controls. Zorg dus dat je op het juiste tabblad de zoekopdracht uitvoert!"
Ed

Kan ik zoeken binnen Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

Het is mogelijk om binnen Ed Controls te zoeken op projecten, tickets, audits, tekeningen en bestanden . De zoekfunctionaliteit is beschikbaar in de webomgeving en in de mobiele applicatie.

Je kan zoeken op de naam van het project in het project overzicht scherm. In het project zelf kan je zoeken op tickets, audits, tekeningen en bestanden. Je kan zoeken op basis van de volgende zaken:

• Ticket ID;
  • Titel;
  • Omschrijving;
  • Verantwoordelijke op basis van e-mailadres.

Een zoekopdracht uitvoeren werkt als volgt:

Om een zoekopdracht te maken doe je het volgende:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Open het juiste project;
  3. Ga naar het juiste tabblad;
  4. Typ links bovenaan in het filtermenu je zoekopdracht;
  5. Druk op enter.

Om een zoekopdracht te maken doe je het volgende:

1. Log in op de applicatie van Ed Controls;
  2. Open het juiste project;
  3. Ga naar het juiste tabblad;
  4. Typ rechtsboven in de zoekbalk je zoekopdracht;
  5. Druk op enter.

Tip: het is voor Admins, Eindverantwoordelijken en Support ook mogelijk om te filteren over meerdere projecten. Zie hiervoor: Hoe filter ik over meerdere projecten?

Bijgewerkt op 07-01-2022