1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Audits & templates
  4. Ed Controls voor de Wkb video’s
"Met behulp van Ed Controls kan je gemakkelijk de kwaliteit van je project waarborgen volgens de wetgeving van de Wet kwaliteitsborging! "
Ed

Ed Controls voor de Wkb video’s

Print Friendly, PDF & Email

Op deze pagina heb je toegang tot alle onderdelen van onze Wkb-training. Voor ieder onderdeel van de training is een video gemaakt, waarin wordt uitgelegd hoe je in verschillende stappen van keuringsplan naar dossier kunt komen.

Met behulp van Ed Controls kan je gemakkelijk de kwaliteit van je project borgen en invulling geven aan de Wet kwaliteitsborging!

Hieronder staan de algemene stappen om van keuringsplan tot dossier te komen en invulling te geven aan de Wet kwaliteitsborging:

Bekijk hier alle video’s.

Let op: Voor de wet kwaliteitsborging kiezen de aannemer en de borger voor een zogenaamd ’’instrument’’. Een overzicht van de toegelaten instrumenten wordt gegeven op de volgende pagina: https://www.stichtingibk.nl/instrumenten/ .

Kies je voor het WKI-instrument? Dan hebben we een digitale koppeling om met behulp van Ed Controls gemakkelijk mee te kunnen koppelen.


Bekijk hier de video’s hoe je het WKI-instrument kunt koppelen.

Kies je voor het KIK-instrument? Dan moet je nog even wachten. We werken hard aan deze digitale koppeling.

Wkb-training

De Wkb-training is ontworpen voor iedereen die Ed Controls wil inzetten om de kwaliteit te waarborgen volgens de regelgeving van de Wet kwaliteitsborging. Tijdens deze interactieve training begeleiden we je stap voor stap bij het vastleggen van kwaliteit in Ed Controls.

Deze online training is wekelijks op dinsdagochtend en donderdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur voor maximaal 10 personen.

De Wkb training zal ongeveer een uur duren en hierin komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Welk instrument heb je en welke Borger kies je?
  • Risicoanalyse maken met de borger
  • Hoe zet je keuringsplannen klaar als audits?
  • Het lopen van de keuringen
  • Hoe meld je een audit gereed en stuur je deze naar de borger?

De Wkb training zal worden verzorgd door een van onze accountmanagers.

Bijgewerkt op 08-03-2024

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerde artikelen