1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Bibliotheek
  4. Hoe download ik een tekening of bestand?
"Je kan altijd je tekening of bestand downloaden vanuit Ed Controls."
Ed

Hoe download ik een tekening of bestand?

Print Friendly, PDF & Email

Het is mogelijk om via de Web versie het bronbestand van een tekening of bestand te downloaden.

Dit gaat als volgt:

1. Open het tabblad Bibliotheek;
  2. Bij tekeningen klik op: ‘Bron: titel van tekening‘, bij bestanden: klik op de bestandsnaam;
  3. Onder de titel van de tekening of het bestand staat nu een download icoontje, klik deze aan.

Let op: Het is alleen mogelijk om het huidige actieve bronbestand te downloaden.

Bijgewerkt op 11-04-2022