1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Tickets & tekeningen
  4. Kan ik meerdere tickets in één keer op afgerond zetten?
"Door bewijslast toe te voegen aan een ticket kan je de eigen kwaliteit borgen"
Ed

Kan ik meerdere tickets in één keer op afgerond zetten?

Print Friendly, PDF & Email

Een ticket gereed melden doe je door de status van een ticket aan te passen naar afgerond. De status van een ticket kan worden gewijzigd door de rollen Eindverantwoordelijke, Support en de Verantwoordelijke.

De Eindverantwoordelijke, Support en de Verantwoordelijke kunnen de status van meerdere tickets in één keer van ”Gestart” naar ”Afgerond” melden.

Dit gaat als volgt:

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Filter en selecteer de tickets in de lijst die je wilt gereed melden;
  3. Bovenin het scherm staat nu hoeveel tickets je hebt geselecteerd, selecteer hierna het ‘wijzig status’ groene vierkant icoon;
  4. De geselecteerde tickets zijn nu gereed gemeld.
Bijgewerkt op 11-11-2022