1. Home
  2. Aan de slag
  3. Kan ik Tickets en Audits verwijderen in Ed Controls?
"Ed Controls gelooft in volledige transparantie, hierdoor is verwijderen niet mogelijk."
Ed

Kan ik Tickets en Audits verwijderen in Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

Het is niet mogelijk om Tickets en Audits permanent uit Ed Controls te verwijderen. Wel kunnen deze gearchiveerd worden. Dit doe je door op het ‘Archiveren’ icoontje te klikken. Dit icoontje ziet er als volgt uit:

Door een Ticket of Audit te archiveren, verdwijnt het ticket of audit uit het actieve overzicht. Het item is dan terug te vinden in het archief.

Het archief is in de Web versie terug te vinden in het filtermenu aan de linkerkant, het icoontje ziet er als volgt uit:

In de Mobiele applicaties vind je het archief van een project door in het lijstoverzicht te klikken op de 3 puntjes en vervolgens klik je op ‘Gearchiveerd’.

Lees ook: Wat is archiveren?

Lees ook: Hoe archiveer ik een ticket?

Lees ook: Hoe archiveer ik een audit?

Lees ook: Hoe archiveer ik een tekening of bestand?

Bijgewerkt op 19-07-2022