1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Kan ik Tickets en Audits verwijderen in Ed Controls?
"Ed Controls gelooft in volledige transparantie, hierdoor is verwijderen niet mogelijk."
Ed

Kan ik Tickets en Audits verwijderen in Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

We snappen dat er af en toe wel eens iets fout kan gaan. Daar heeft Ed controls een handige oplossing voor: de mogelijkheid om een ‘soft-delete’ uit te voeren voor tickets en audits .

Het verwijderen van tickets en audits is eenvoudig. Selecteer de items die je wilt verwijderen en klik op de rode prullenbak om te verwijderen. De functionaliteit is enkel beschikbaar in de webomgeving van Ed Controls. Wijzigingen die je in de webomgeving maakt, worden ook weerspiegeld in de mobiele app. Als je probeert een ticket of audit te verwijderen die niet aan de criteria voldoet, zal ons systeem je hiervan op de hoogte stellen.

Belangrijke functies:

• Selectieve verwijdering: Alleen Support en Eindverantwoordelijke rollen hebben het recht om verouderde of niet-bruikbare tickets en audits te verwijderen.
  • Bulk-verwijderen: Met bulk-verwijderen kan je meerdere items in één keer verwijderen. Dit scheelt tijd en moeite. Items die niet aan de criteria voldoen, worden automatisch overgeslagen, zodat je alleen de juiste items verwijdert.
  • Tijdsgevoelig-verwijderen: Om te zorgen dat alleen relevante items worden verwijderd, is het verwijderen beperkt tot tickets en audits die binnen de afgelopen 14 dagen zijn gecreëerd.
  • Bescherming van afgeronde items: Afgeronde audits en tickets zijn beschermd tegen verwijdering. Hierdoor blijft jouw belangrijke projectgeschiedenis in tact, wat waardevolle inzichten kan bieden voor je toekomstige projecten.
  • Gearchiveerde items: Ook gearchiveerde tickets en audits kunnen verwijderd worden, maar alleen als deze geen afgeronde status hebben.

Lees ook: Wat is archiveren?

Bijgewerkt op 23-02-2024