1. Home
  2. Aan de slag
  3. Kan ik iets verwijderen in Ed Controls?
"Ed Controls gelooft in volledige transparantie, hierdoor is verwijderen niet mogelijk."
Ed

Kan ik iets verwijderen in Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

Het is niet mogelijk om iets permanent uit Ed Controls te verwijderen. Wel kunnen items gearchiveerd worden. Dit doe je door op het ‘Archiveren’ icoontje te klikken. Dit icoontje ziet er als volgt uit:

Door een item, bijvoorbeeld een ticket of audit, te archiveren, verdwijnt die ticket of audit uit het actieve overzicht. Het item is terug te vinden in het archief. Het archief is in de web versie terug te vinden in het filtermenu aan de linkerkant, het icoontje ziet er als volgt uit:In de Mobiele applicatie vind je het archief van een project door in het lijstoverzicht te klikken op de 3 puntjes en vervolgens klik je op ‘Gearchiveerd’.

Lees ook: Wat is archiveren?

Bijgewerkt op 19-11-2021