1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Hoe voeg ik een tekening toe?
"Een tekening kan op meerdere manier worden toegevoegd."
Ed

Hoe voeg ik een tekening toe?

Print Friendly, PDF & Email

Een tekening invoegen kan op twee manieren in Ed Controls. Tekeningen worden toegevoegd aan de Bibliotheek.

De eerste manier is het omzetten van een bestand dat je op een eerder moment hebt geüpload. De tweede manier is het direct uploaden en omzetten naar een tekening.

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Kies het juiste project;
  3. Ga naar het tab Bibliotheek;
  4. Selecteer aan de linkerkant de groep waarin je de tekening wilt plaatsen óf maak een nieuwe groep aan;
  5. Klik aan de rechterkant op ‘Bestanden uploaden’;
  6. Klik in het dropdown menu op ‘Tekeningen uploaden (voor tickets)’;
  7. Selecteer de tekening of meerdere tekeningen die je wilt uploaden;
  8. Als de selectie goed is klik je op ‘upload’;
  9. Kijk in het notificatiescherm om de status van het omzetten in de gaten te houden.

In de Bibliotheek is jouw upload nu beschikbaar.

1. Log in op web.edcontrols.com
  2. Kies het juiste project;
  3. Ga naar het tab Bibliotheek;
  4. Zoek in de lijst het bestand dat je wilt omzetten;
  5. Beweeg de muis over het bestand zodat het menu verschijnt;
  6. Klik op ‘Omzetten naar tekening’;
  7. Kijk in het notificatiescherm om de status van het omzetten in de gaten te houden;

In de Bibliotheek is de tekening nu beschikbaar.

Let op: alleen de bestandsformaten die worden ondersteund kunnen worden omgezet naar tekening.

Ga terug naar: Hoe start ik met Ed Controls?

Bijgewerkt op 24-02-2021