1. Een verbetering aan de teksteditor in de ticket- en audit-module!

Een verbetering aan de teksteditor in de ticket- en audit-module!

Print Friendly, PDF & Email

De verbeterde versie van de teksteditor is nu beschikbaar in onze web- en mobiele-app. Vanaf nu heb je de volledige vrijheid om te bepalen hoe je jouw teksten vormgeeft in de ticket- en audit-module. Met de nieuwe verbetering kan je links en tabellen toevoegen/bewerken in de verschillende tekstvelden van Ed Controls.

Wat is er nieuw?

• Links toevoegen: Je kan nu klikbare hyperlinks aan tekstvelden toevoegen. Dit maakt het verwijzen naar externe documenten of websites heel eenvoudig en zijn al je bronnen slechts een klik verwijderd.
  • Tabelbeheer: Het organiseren van informatie is nu eenvoudiger met tabellen. Deze functionaliteit is eenvoudig in gebruik en stelt je in staat rijen en kolommen toe te voegen of te verwijderen.

In de ticket-module kan je links en tabellen toevoegen in de omschrijvings- en commentaarvelden. In de audit-module is het beschikbaar voor de omschrijvingsvelden, template-vragen, meerkeuze-opties en tekstvelden.