1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Bibliotheek
  4. Hoe voeg ik een nieuwe versie van een bestand toe?
"Een nieuwe versie van een tekening uploaden kan in één keer met de knop 'Upload & omzetten naar tekening'."
Ed

Hoe voeg ik een nieuwe versie van een bestand toe?

Print Friendly, PDF & Email

Als een bestand, geüpload als ‘overig bestand’ een update heeft gekregen, kan deze nieuwe versie gemakkelijk worden toegevoegd. De nieuwe versie zal dan de oude versie van het bestand overschrijven.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Ga naar het tabblad Bibliotheek;
  3. Zoek het juiste bestand;
  4. Beweeg de muis over het bestand;
  5. In het menu dat verschijnt selecteer je: Upload nieuwe versie;
  6. Selecteer de nieuwe versie van het bestand;
  7. Wanneer het bestand succesvol is vervangen, zal er onder het notificatie belletje een vinkje verschijnen.

Lees ook: Hoe voeg ik een nieuwe versie van een tekening toe?

Bijgewerkt op 14-01-2022