1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Hoe voeg ik een nieuwe versie van een tekening toe?
"Versiebeheer van een tekening is mogelijk in de Bibliotheek van Ed Controls."
Ed

Hoe voeg ik een nieuwe versie van een tekening toe?

Print Friendly, PDF & Email

Een nieuwe versie van een tekening uploaden gaat heel eenvoudig via de Bibliotheek.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com
  2. Selecteer het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad ‘Bibliotheek’;
  4. Zoek de juiste tekening in de lijst;
  5. Beweeg de muis over de tekening;
  6. Klik in het menu dat verschijnt op ‘upload nieuwe versie’;
  7. Selecteer de juiste tekening uit het eigen bestand;
  8. Het systeem gaat nu aan de slag met het vervangen. In het notificatiescherm zie je de voortgang;
  9. De tekening is vervangen en klaar voor gebruik.

Let op: de nieuwe versie van de tekening dient dezelfde schaal en grootte te hebben als de oude tekening! Als dat niet het geval is, verschijnen al ingevoerde tickets op verkeerde plekken.