1. Ruim je projecten op en verwijder overbodige tickets en audits

Ruim je projecten op en verwijder overbodige tickets en audits

Print Friendly, PDF & Email

We weten dat iedereen wel eens een foutje kan maken, en het is belangrijk om een opgeruimde werkplek te hebben voor een efficiƫnt beheer van projecten. Daarom introduceren we een handige oplossing voor als er iets misgaat: de mogelijkheid om tickets en audits zacht te verwijderen.

Het verwijderen van tickets en audits is eenvoudig. Selecteer de items die je wilt verwijderen en klik op verwijderen. De functionaliteit is enkel beschikbaar in de webomgeving van Ed Controls. Wijzigingen die je in de webomgeving maakt, worden ook weerspiegeld in de mobiele app. Als je probeert een ticket of audit te verwijderen die niet aan de criteria voldoet, zal ons systeem je hiervan op de hoogte stellen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Belangrijke functies:

  • Selectieve verwijdering: Alleen Support en Eindverantwoordelijke rollen hebben het recht om verouderde of niet-bruikbare tickets en audits te verwijderen.
  • Bulk-verwijderen: Met bulk-verwijderen kan je meerdere items in Ć©Ć©n keer verwijderen. Dit scheelt tijd en moeite. Items die niet aan de criteria voldoen, worden automatisch overgeslagen, zodat je alleen de juiste items verwijdert.
  • Tijdsgevoelig-verwijderen: Om te zorgen dat alleen relevante items worden verwijderd, is het verwijderen beperkt tot tickets en audits die binnen de afgelopen 14 dagen zijn gecreĆ«erd.
  • Bescherming van afgeronde items: Afgeronde audits en tickets zijn beschermd tegen verwijdering. Hierdoor blijft jouw belangrijke projectgeschiedenis in tact, wat waardevolle inzichten kan bieden voor je toekomstige projecten.
  • Gearchiveerde items: Ook gearchiveerde tickets en audits kunnen verwijderd worden, maar alleen als deze geen inhoud bevatten.

Onze nieuwe functionaliteit voor het verwijderen van tickets en audits stelt je in staat om het overzicht van je projecten te behouden. Zodat jij je kan focussen op de punten die belangrijk zijn.