1. Projecten overzetten tussen contracten!

Projecten overzetten tussen contracten!

Print Friendly, PDF & Email

Met het idee om admins meer vrijheid te geven in het beheren van hun projecten, hebben we de mogelijkheid ge├»ntroduceerd voor admins om projecten eenvoudig over te zetten van het ene contract naar het andere, rechtstreeks vanuit de webomgeving. Deze nieuwe mogelijkheid is ontworpen om admins meer flexibiliteit en controle te bieden, waardoor het beheer van projecten effici├źnter wordt en beter aansluit bij hun specifieke contractuele afspraken.

Belangrijkste highlights:

  • Je hoeft niet langer contact op te nemen met Support om een project over te dragen tussen contracten. Met deze functionaliteit kun je als admin moeiteloos de levenscyclus van je projecten beheren.
  • Je moet een admin zijn voor meerdere contracten om een project van het ene contract naar het andere te verplaatsen.
  • De optie “Projecten verplaatsen” wordt weergegeven in het scherm “Contract informatie”. Het systeem verbergt de optie “Projecten verplaatsen” als er geen in aanmerking komende contracten zijn om naartoe te verplaatsen, gebaseerd op je huidige licentie (Expert, Pro of Start). Je kunt een project alleen verplaatsen naar een contract met een gelijk of hoger prijsplan. Je wordt op de hoogte gebracht als er een prijswijziging is voor de geselecteerde project verplaatsing.

Wij geloven dat door je de mogelijkheid te geven om project overgangen direct te beheren, we je niet alleen tijd besparen, maar ook beter aansluiten bij je project management strategie├źn. We staan te popelen om deze nieuwe functie te introduceren en kijken uit naar jouw feedback!