"Wanneer een label niet gebruikt wordt, zal het niet in het overzicht voorkomen."
Ed

Hoe verwijder ik een label?

Print Friendly, PDF & Email

Je kunt een label weghalen uit jouw overzicht door ervoor te zorgen dat het label niet meer gekoppeld is aan een ticket, bestand of tekening.

Dit doe je als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Open het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad ’tickets’;
  4. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘labels’;
  5. Klik nu op het betreffende label;
  6. Rechts in het scherm staan nu de tickets die het geselecteerde label hebben;
  7. Haal het label weg uit de betreffende tickets en sla de tickets op;
  8. Ververs de pagina;
  9. Het label is nu verdwenen uit het overzicht.
  1. Log in op de mobiele app;
  2. Open het juiste project;
  3. Open het ticket waaruit je het label wilt verwijderen;
    • Voor iOS: selecteer de labels die je wilt verwijderen en druk op ontkoppel;
    • Voor Android: druk op de labels die je wilt verwijderen;
  4. Klik rechtsboven op het opslaan icoontje;
  5. Wanneer het label niet meer gekoppeld is aan tickets in het project, zal het label verdwijnen uit het overzicht.

Lees ook: Hoe voeg ik een label toe aan een ticket, bestand of tekening?

Tip: Je kunt aan meerdere tickets tegelijkertijd één of meerdere verwijderen.

Let op: Wanneer een label nog gekoppeld is aan een gearchiveerd ticket, zal het label nog steeds zichtbaar zijn in het overzicht. Om het label volledig te verwijderen moet deze dus ook verwijderd worden van de gearchiveerde tickets. Om het gearchiveerde ticket te bewerken moet deze gedearchiveerd worden

Bijgewerkt op 07-10-2022