1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe print ik een ticket?
"Denk aan het milieu en bespaar papier. Stel je printer in op tweezijdig printen!"
Ed

Hoe print ik een ticket?

Print Friendly, PDF & Email

Ticket(s) printen kan vanuit de web.edcontrols.com en vanuit de apps.

• Web
  • Mobiel

Web
De print is afhankelijk van welke selectie wordt gemaakt. Als je alle tickets van één tekening of Verantwoordelijke wenst te printen, dan kan je specifiek hiervan een selectie maken door de tickets te filteren en te selecteren aan de linkerkant van de ticketlijst.

1. Klik je op de exportknop rechts bovenin je scherm;
2. Geef aan of je de print wil ontvangen in de vorm van een Excel-rapportage, een gedetailleerde rapportage (PDF), een compacte rapportage (PDF) en welke onderdelen je wil toevoegen aan je ticket(s).
3. Klik op (‘Verzend naar mij’.)
4. Ontvang de gewenste bestanden per mail.

De bestanden zijn ook terug te vinden in het notificatiescherm in de blauwe balk bovenin het scherm. Deze melding geeft ook de status van je uitdraai weer.

Manier 1:
1. Veeg een individueel ticket naar rechts;
2. Tik op de exportknop;
3. Selecteer de lay-out van je print;
4. Vul in naar wie je de export wilt sturen.

Manier 2:
1. Selecteer meerdere tickets door een filter in te stellen;
2. Tik op de exportknop in de rechterbovenhoek van het scherm;
4. Vul in naar wie je de export wilt sturen.

In beide gevallen wordt de export naar je e-mail gestuurd.

Tip: Vanuit een PDF rapportage kan je tekst kopiëren en plakken. Ook is het mogelijk om te zoeken in de rapportage.

Lees ook: Hoe sla ik een lay-out op voor het exporteren van een ticket?

Lees ook: Hoe print ik een audit?

Bijgewerkt op 19-05-2021