1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe print ik een ticket?
"Denk aan het milieu en bespaar papier. Stel je printer in op tweezijdig printen!"
Ed

Hoe print ik een ticket?

Print Friendly, PDF & Email

Ticket(s) printen kan via web.edcontrols.com en vanuit de mobiele apps.

De print is afhankelijk van welke selectie wordt gemaakt. Als je alle tickets van één tekening of Verantwoordelijke wenst te printen, dan kan je specifiek hiervan een selectie maken door de tickets te filteren en te selecteren aan de linkerkant van de ticketlijst. Vervolgens maak je een export op de volgende manier:

1. Klik je op de exportknop rechts bovenin je scherm;
2. Geef aan of je de print wil ontvangen in de vorm van een Excel-rapportage, en kies de voor jou gewenste instellingen voor de print;
3. Klik op (‘Verzend naar mij’.)
4. Ontvang de gewenste bestanden per e-mail.

De bestanden zijn ook terug te vinden onder de notificatiebel. Deze staan rechts bovenin het scherm. Hier vind je ook de status van de print.

Manier 1:
1. Veeg een individueel ticket naar rechts;
2. Tik op de exportknop;
3. Selecteer de lay-out van je print;
4. Vul in naar wie je de export wilt sturen.

Manier 2:
1. Selecteer meerdere tickets door een filter in te stellen;
2. Tik op de exportknop in de rechterbovenhoek van het scherm;
4. Vul in naar wie je de export wilt sturen.

In beide gevallen wordt de export naar je e-mail gestuurd.

Lees ook: Hoe print ik een audit?

Lees ook: Hoe sla ik een lay-out op voor het exporteren van een ticket?

Bijgewerkt op 14-01-2022