1. Home
  2. Audits & templates
  3. Hoe print ik een audit?
"Een audit kan geprint worden vanuit zowel web.edcontrols.com als apps."
Ed

Hoe print ik een audit?

Print Friendly, PDF & Email

Een audit kan geprint worden vanuit zowel web.edcontrols.com als apps. Er is wel een verschil tussen de twee mogelijkheden.

Dat gaat als volgt:

• Web.edcontrols.com
  • Apps

De inhoud van de print is afhankelijk van de selectie die wordt gemaakt. Zo kan een uitdraai worden gemaakt van één audit, maar ook van meerdere audits tegelijk.

1. Log in op  web.edcontrols.com
2. Selecteer audits aan de linkerkant van de auditlijst;
3. Klik op de exportknop rechts bovenin je scherm;
4. Kies hoe je wil exporteren: een Excel-rapportage, een gedetailleerde rapportage (PDF) of een compacte rapportage (PDF);
5. Kies welke onderdelen je aan de audit(s) wil toevoegen.

Alle bestanden worden je per mail toegestuurd, maar staan ook in het notificatiescherm in de blauwe balk bovenaan het scherm. In dit notificatiescherm kan je ook de status van de aanvraag van de prints vinden.

Als je meerdere audits tegelijk aanvraagt, dan worden deze aangeleverd in een ZIP-bestand. Die kun je downloaden en uitpakken op je computer.

1. Login op de app;
2. Kies je project;
3. Klik op het tabblad Audits. Vanuit de app kun je één Audit per keer printen;
4. Veeg je audit naar rechts;
5. Tik op de exportknop;
6. Selecteer de lay-out voor je Audit;
7. Vul het e-mailadres is van de ontvanger van de export.

Exporten vanuit apps worden naar je e-mailadres gestuurd.

Wanneer je kiest voor het printen inclusief tickets kan je een lay-out kiezen voor de tickets. Deze lay-outs kan je zelf maken. Hoe je dit doet lees je in dit artikel: Hoe sla ik een lay-out op voor het exporteren van een ticket?

Tip: Vanuit een PDF rapportage kan je tekst kopiëren en plakken. Ook is het mogelijk om te zoeken in de rapportage.

Lees ook: Hoe sla ik een lay-out op voor het exporteren van audits?

Lees ook: Hoe print ik een ticket?

Bijgewerkt op 19-05-2021