1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Hoe sla ik een lay-out op voor het exporteren van een ticket?
"Verbaas je bouwpartners of klanten met een mooi opgemaakt rapport!"
Ed

Hoe sla ik een lay-out op voor het exporteren van een ticket?

Print Friendly, PDF & Email

Je wilt een nieuwe lay-out voor tickets samenstellen. Dat doe je via de web.edcontrols.com.

Zo werkt het:

1. Login op web.edcontrols.com;
  2. Kies je project;
  3. Maak een selectie van de tickets die je wil exporteren;
  4. Klik op de exportknop icon export tickets (rechtsboven in je scherm);
  5. Selecteer de opties die je wil toevoegen uit de beschikbare lijst. Deze selectie is de lay-out die je wil opslaan.
  6. Klik op de knop ‘Nieuwe lay-out opslaan’ icon new ticket layout (het pijltje naar beneden).
  7. Geef de lay-out een naam en sla op. Je wordt teruggeleid naar het exportmenu;
  8. Vanaf nu is jouw lay-out beschikbaar in het drop down-menu voor alle leden van het betreffende project.
Bijgewerkt op 13-01-2021