1. Home
  2. Beheer
  3. Hoe voeg ik een Geraadpleegde toe?
"Een Geraadpleegde kan op projectniveau worden toegevoegd bij de projectinstellingen."
Ed

Hoe voeg ik een Geraadpleegde toe?

Print Friendly, PDF & Email

Een Geraadpleegde kan op projectniveau worden toegevoegd bij de projectinstellingen. Alleen Administrators en Eindverantwoordelijken kunnen deze projectinstellingen wijzigen.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Beweeg met de muis over de projecttegel van het juiste project;
  3. Klik op het icoon in de vorm van een potlood, linksonder in de projecttegel;
  4. Typ het e-mailadres van de persoon die je wilt toevoegen in onder het kopje Support;
  5. Druk op enter om het e-mailadres te bevestigen;
  6. Sla de wijzigingen op.

Daarnaast kan een Geraadpleegde ook op ticketniveau worden toegevoegd door zowel de Eindverantwoordelijke, de Support en de Verantwoordelijke voor dat ticket.

1. Open het gewenste ticket;
  2. Klik op het drop down menu (pijltje), rechts naar de Verantwoordelijke;
  3. Klik op ‘Geef Geraadpleegde weer’;
  4. Voeg nu de Geraadpleegde toe aan het ticket.

Tip: Wanneer de Geraadpleegde met terugwerkende kracht toegang moet hebben tot alle tickets in een project, dan kan ons Support team daarbij helpen. Klik rechts op: Stel je vraag of bel ons.

Bijgewerkt op 01-02-2022