1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe filter ik over meerdere projecten?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Tickets & tekeningen
  4. Hoe filter ik over meerdere projecten?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Audits & templates
  4. Hoe filter ik over meerdere projecten?
"Vergelijk eens tickets en/of audits van dezelfde Verantwoordelijke in meerdere projecten met dit filter."
Ed

Hoe filter ik over meerdere projecten?

Print Friendly, PDF & Email

Met Ed Controls kun je filteren over meerdere projecten tegelijkertijd. Zo kun je tickets en audits van die projecten met elkaar vergelijken.

Dit werkt als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Open één van de projecten die je wil filteren;
  3. Klik links bovenin het menu op de naam van het project;
  4. Selecteer nu de projecten die je wil meenemen in het filter;
  5. Klik op ‘pas toe’;
  6. De tickets en audits van de geselecteerde projecten zijn nu zichtbaar.

Let op: wanneer je filtert over meerdere project schakelt Ed Controls over op de ‘Alleen lezen modus’. Om wijzigingen door te voeren dien je een enkel project te selecteren.

Bijgewerkt op 20-05-2021