1. Home
  2. Aan de slag
  3. Hoe de-archiveer ik een tekening of bestand?
  1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe de-archiveer ik een tekening of bestand?
  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Hoe de-archiveer ik een tekening of bestand?
"Je kunt snel meerdere tekeningen en/of bestanden de-archiveren."
Ed

Hoe de-archiveer ik een tekening of bestand?

Print Friendly, PDF & Email

In de Bibliotheek is het mogelijk tekeningen en/of bestanden te de-archiveren. De-archiveren is alleen mogelijk via de webomgeving van Ed Controls.

Dit gaat als volgt:

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Open het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad ‘Bibliotheek’;
  4. Selecteer de juiste groep met tekeningen of bestanden;
  5. Klik bovenaan in het menu op het icoontje ‘Gearchiveerd’;
  6. Je hebt nu een overzicht van de gearchiveerde tekeningen en/of bestanden;
  7. Beweeg je muis over de tekening of het bestand dat je wilt de-archiveren;
  8. Klik op het icoontje ‘De-archiveren’ dat verschijnt;
  9. Je tekening of bestand is nu uit het archief gehaald door het systeem.

Het is mogelijk om meerdere tekeningen en/of bestanden tegelijk te de-archiveren. Selecteer hiervoor de juiste tekeningen en/of bestanden en klik op de knop ‘Archiveer’.

Tip: Het is mogelijk om stap 4 over te slaan. Zo kom je direct in het archief terecht.

Lees ook: Wat is archiveren?

Bijgewerkt op 02-12-2020