"Als je naast tekeningen ook contracten in de Bibliotheek zet, kun je afspraken met bouwpartners ter plekke nakijken."
Ed

Wat is de Bibliotheek?

Print Friendly, PDF & Email

De Bibliotheek is het onderdeel binnen Ed Controls waar alle bestanden en tekeningen terug te vinden zijn.

In de bibliotheek heb je de mogelijkheid om tekeningen voor tickets te uploaden. Dit bestand zal worden omgezet naar een bruikbare tekening waar je tickets op kan plaatsen.
Je kan ook kiezen om een bestand toe te voegen als ‘overig bestand’. Deze zal niet worden omgezet maar wordt simpelweg toegevoegd aan de bibliotheek zodat je altijd bij het bestand kan komen.

Lees ook: Hoe voeg ik een bestand (tekeningen) toe?

Bijgewerkt op 25-11-2022