1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Wat is de Bibliotheek?
"Als je naast tekeningen ook contracten in de Bibliotheek zet, kun je afspraken met bouwpartners ter plekke nakijken."
Ed

Wat is de Bibliotheek?

Print Friendly, PDF & Email

De Bibliotheek is het onderdeel binnen Ed Controls waar alle bestanden en tekeningen terug te vinden zijn. Bestanden kunnen belangrijke documenten zoals contracten zijn. Doordat je de Bibliotheek altijd bij je draagt is het op de bouwplaats snel duidelijk wat de afspraken zijn.

De Bibliotheek is volop in ontwikkeling en nieuwe functionaliteiten worden ieder kwartaal toegevoegd.

Lees ook: Hoe voeg ik een bestand toe?

Bijgewerkt op 01-10-2021