1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Bibliotheek
  4. Hoe bekijk ik een tekening in de Bibliotheek?
"Kijk snel hoeveel tickets zijn aangemaakt op een tekening door op de tekening te klikken in de Bibliotheek."
Ed

Hoe bekijk ik een tekening in de Bibliotheek?

Print Friendly, PDF & Email

Vanuit de Bibliotheek is het mogelijk om de tekening te bekijken. Dit kan in de web-omgeving van Ed Controls.

Klik op de naam van de tekening en je zal naar het tabblad Tickets worden geleid. Hier kan je de tekening bekijken.

Wil je terug naar de Bibliotheek? Klik dan op ‘vorige’ of het pijltje naar links in je browser.