1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Tickets & tekeningen
  4. Hoe geef ik een tekening een label?
"Door gebruik te maken van labels kan je tickets en tekeningen die bij elkaar horen makkelijker vinden."
Ed

Hoe geef ik een tekening een label?

Print Friendly, PDF & Email

Je kan een tekening een label geven via web.edcontrols.com

Dat gaat als volgt:

1. Selecteer het tabblad Bibliotheek;
  2. Zoek de juiste tekening;
  3. Beweeg de muis over de tekening;
  4. In het menu dat verschijnt selecteer je ‘Voeg een label toe’;
  5. Vul nu het label in. Dit kan onder de naam van de tekening;
  6. Druk op enter om het label te bevestigen.

Let op: Het is mogelijk om meerdere tekeningen tegelijk van een label te voorzien. Selecteer hiervoor de juiste tekeningen en klik op de knop ‘Label toevoegen’.

Tip: Wil je werken met de tekeningen die een specifiek label hebben, maak dan gebruik van de filteropties onder het tabblad ‘tickets’. Je kan filteren op label en alle tickets op de gefilterde tekeningen zullen verschijnen.

Bijgewerkt op 24-01-2022