1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe wijzig ik een ticket?
"Wist je dat Ed Controls voor bouwpartners gratis is?"
Ed

Hoe wijzig ik een ticket?

Print Friendly, PDF & Email

Alleen de Eindverantwoordelijke en de Support kunnen tickets volledig wijzigen.

De Verantwoordelijke kan tickets die aan hem of haar zijn toegewezen gereed melden en voorzien van foto’s en tekst.

1. Log in op de app of web.edcontrols.com
  2. Selecteer het project en de tekening waar het om gaat.
  3. Klik op de ticket om wijzigingen aan te brengen, onderaan de pagina. Dit is afhankelijk van je rechten. Alleen gele tickets Screenshot Ed Controls zijn aan te passen.
  4. Druk op de knop opslaan onderaan de pagina.