1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Tickets & tekeningen
  4. Hoe wijzig ik de projectinstellingen?
"Het aanmaken en wijzigen van projecten kan alleen via web.edcontrols.com en dus niet via de app."
Ed

Hoe wijzig ik de projectinstellingen?

Print Friendly, PDF & Email

Alleen Administrators en Eindverantwoordelijken kunnen projectinstellingen wijzigen.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Klik op het icoon in de vorm van een potlood, linksonder in de projecttegel van het project;
  3. Wijzig de projectinstellingen naar wens;
  4. Sla de wijzigingen op.

Let op: Een Eindverantwoordelijke van een project kan niet zelf de Eindverantwoordelijke wijzigen. Dit zal de Administrator van het contract moeten doen. Eventueel kan ons supportteam hierbij helpen.

Let op: Ons supportteam kan helpen bij het wijzigen en/of vervangen van gebruikers. Hiervoor is een e-mail richting support@edcontrols.com nodig. Op die manier is de wijziging en/of verandering vastgelegd.

Bijgewerkt op 29-07-2022