1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Bibliotheek
  4. Hoe verwijder ik een bestand van mijn mobiele apparaat?
"Maak opslagruimte vrij op jouw apparaat door bestanden naar de cloud te verplaatsen."
Ed

Hoe verwijder ik een bestand van mijn mobiele apparaat?

Print Friendly, PDF & Email

Individuele bestanden kunnen worden verwijderd van jouw mobiele apparaat. Op deze manier zou je meer opslagruimte vrij kunnen maken.

Dit gaat als volgt.

1. Log in op de mobiele app van Ed Controls;
  2. Zorg dat het juiste project is gedownload op jouw apparaat;
  3. Open het project;
  4. Ga naar het tabblad ‘Bibliotheek’;
  5. Druk op de juiste groep in de Bibliotheek;
  6. Zoek het juiste bestand;
  7. Veeg nu het bestand met een vinger van links naar rechts;
  8. Druk op ‘Verwijder van device’;
  9. Het bestand staat nu niet langer op jouw apparaat.

Tip: Wanneer je een bestand weer wilt downloaden werkt het op dezelfde manier. Veeg het bestand van links naar rechts en druk op ‘Maak offline beschikbaar’.