1. Home
  2. Aan de slag
  3. Hoe maak ik een project aan?
  1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe maak ik een project aan?
"Heb je een Single Project License? Dan betaal je per project. De Single User License en Company License kunnen onbeperkt projecten aanmaken."
Ed

Hoe maak ik een project aan?

Print Friendly, PDF & Email

Alleen Administrators kunnen een project aanmaken. Een project kan alleen via de browser worden aangemaakt.

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Klik op ‘nieuw project’ rechtsboven in het scherm;
  3. In het nieuwe scherm selecteer je eerst het juiste contract;
  4. Vul de verplichte velden projectnaam, locatie en Eindverantwoordelijke in;
  5. Voeg eventueel een afbeelding, logo (beide max. 500kb grootte) en start- en einddatum toe;
  6. Voeg nu bij Support de e-mailadressen toe van de mensen die op dit project deze rol zullen vervullen;
  7. Klik na het invullen van de velden op ‘opslaan’.
  8. Je project is aangemaakt en klaar voor gebruik.

Let op: De rol Support heeft toegang tot het gehele project en claimt een licentie wanneer in het project gewerkt wordt.

Tip: Een Geraadpleegde en Geïnformeerde claimen geen licentie en kunnen ook het gehele project inzien wanneer ze vanaf het begin zijn toegevoegd.

Tip: Voor de afbeelding en het logo zijn er geen maximale afmetingen. Beide bestanden worden door ons systeem bewerkt zodat ze goed in beeld komen.

Let op: De ondersteunde bestandstypen voor de projectafbeelding en het logo zijn JPEG en PNG.

Lees ook: Wat kan een Support?

Lees ook: Wat kan een Geraadpleegde?

Lees ook: Wat kan een Geïnformeerde?

Ga terug naar: Hoe start ik met Ed Controls?

Bijgewerkt op 02-06-2021