1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe maak ik een project aan?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Tickets & tekeningen
  4. Hoe maak ik een project aan?
"Heb je een Single Project License? Dan betaal je per project. De Single User License kunnen onbeperkt projecten aanmaken."
Ed

Hoe maak ik een project aan?

Print Friendly, PDF & Email

Alleen Administrators kunnen via web.edcontrols.com een project aanmaken.

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Klik op het ‘kraan-icoontje met het plusje’ rechtsboven in het scherm;
  3. In het nieuwe scherm selecteer je eerst het juiste contract;
  4. Vul de verplichte velden projectnaam, locatie en Eindverantwoordelijke in;
  5. Het is mogelijk om delen uit een bestaand project te kopiëren naar je nieuwe project, voor meer informatie klik hier;
  6. Voeg eventueel een afbeelding, logo (beide max. 500kb grootte) en start- en einddatum toe;
  7. Vul nu eventueel de overige rollen in;
  8. Klik na het invullen van de velden op ‘opslaan’;
  9. Je project is aangemaakt en klaar voor gebruik.

Tip: De afbeelding en het logo van het project kunnen worden geroteerd en in- en uitgezoomd. Let er op dat je na het bewerken de wijziging opslaat door op het vinkje te klikken.

Let op: De ondersteunde bestandstypen voor de projectafbeelding en het logo zijn JPEG en PNG.

Let op: De rol Support claimt een licentie en heeft toegang tot het gehele project.
Lees ook: Wat kan een Support?

Let op: Een Geraadpleegde en Geïnformeerde claimen geen licentie en hebben een beperkte toegang tot het project.
Lees ook: Wat kan een Geraadpleegde?
Lees ook: Wat kan een Geïnformeerde?

Ga terug naar: Hoe start ik met Ed Controls?

Bijgewerkt op 04-08-2022