1. Home
  2. Aan de slag
  3. Hoe archiveer ik een ticket?
  1. Home
  2. Tickets & tekeningen
  3. Hoe archiveer ik een ticket?
"Tickets kun je op meerdere manieren eenvoudig archiveren."
Ed

Hoe archiveer ik een ticket?

Print Friendly, PDF & Email

Een ticket kan je archiveren wanneer het niet langer actief hoeft te zijn. Een ticket kan gearchiveerd worden door een Eindverantwoordelijke en Support.

Dit gaat als volgt:

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Open het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad Tickets;
  4. Open het juiste ticket;
  5. Klik nu rechts in het scherm op het icoon voor archiveren;
  6. Het ticket is nu gearchiveerd.

Let op: Het de-archiveren van een ticket werkt op dezelfde manier. Bij stap bij klik je op het icoon voor de-archiveren.

Tip: Het is mogelijk om meerdere tickets tegelijk te (de)-archiveren. Selecteer hiervoor de juiste tickets in de lijst en klik op de knop ‘(de)-archiveer’ die bovenaan het scherm verschijnt.

1. Log in via de app van Ed Controls;
  2. Zorg dat het juiste project gedownload is op jouw device;
  3. Open het project;
  4. Ga naar het tabblad Tickets;
  5. Open het juiste ticket;
  6. Druk nu rechts in het scherm op het icoon voor Archiveren;
  7. Het ticket is nu gearchiveerd.

Let op: Het de-archiveren van een ticket werkt op dezelfde manier. Bij stap bij druk je op het icoon voor de-archiveren.

Het is ook mogelijk om tickets te (de-)archiveren vanuit de lijst met tickets. Om dit te doen veeg je een ticket naar links. Druk vervolgens op het icoon voor (de-)archiveren om het ticket te archiveren.

Tickets kunnen in elke status worden gearchiveerd.

Lees ook: Hoe archiveer ik een audit?

Bijgewerkt op 19-05-2021