1. Home
  2. Get started
  3. How can I register for Ed Controls?
"Registering for Ed Controls is easy on our website."
Ed

How can I register for Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

To use Ed Controls, you have to go through the one-time registration process. To do this, follow the steps below:

1. Ga naar web.edcontrols.com;
  2. Klik op registeren onderaan de pagina;
  3. Vul het registratieformulier in dat verschijnt;
  4. Klik op registreren;
  5. Open de bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres;
  6. Klik op bevestigen;
  7. Je kan nu gebruik maken van Ed Controls op web.edcontrols.com en in de apps.
  1. Download de Ed Controls applicatie op jouw Android of Apple tablet/smartphone;
  2. Open de app;
  3. Klik op ‘Creëer een account’ of klik op Google account/Apple ID;
  4. Vul je de verplichte velden in;
  5. Een popup verschijnt met de melding dat je een mail hebt gekregen voor verificatie. Open je mailprogramma en open de verificatiemail (die kan in je spam-box staan);
  6. Klik je op de bevestigingslink om je account te bevestigen;
  7. Je kunt nu inloggen via de mobiele applicatie.

Ga terug naar: Hoe start ik met Ed Controls?

Updated on 17-12-2021