1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe verplaats ik een project van een device (apparaat) naar de cloud?
"De server in de cloud is goed beveiligd en staat in Europa."
Ed

Hoe verplaats ik een project van een device (apparaat) naar de cloud?

Print Friendly, PDF & Email

Het is mogelijk om projecten van een hand held device, zoals een mobiele telefoon of een app, naar de cloud te verplaatsen. De cloud is een server bij een internetprovider.

Let op: Synchroniseer je device eerst met de cloud! Alle niet-gesynchroniseerde data op je device gaat verloren als je het project van je device verplaatst naar de cloud.

1. Log in op de app;
  2. Synchroniseer de projecten:
    • Een rood wolkje Screenshot Ed Controls betekent: geen synchronisatie mogelijk. Maak verbinding met het internet;
    • Een geel wolkje Screenshot Ed Controls betekent: synchronisatie is bezig. Wacht tot het wolkje groen is;
    • Een groen wolkje Screenshot Ed Controls betekent: alles is gesynchroniseerd.
  3. Klik in het projectenoverzicht op het blauwe icoontje Screenshot Ed Controls (rechts van de projectnaam). Er verschijnt een kader met de vraag of je door wil gaan;
  4. Is alles gesynchroniseerd? Klik dan op ‘ja’. Je project wordt nu van je device naar je cloud verplaatst.