1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Wat kan een Administrator?
"Wist je dat er meerdere Adminstrators per contract kunnen zijn!"
Ed

Wat kan een Administrator?

Print Friendly, PDF & Email

De Administrator is diegene die projecten aanmaakt in Ed Controls, één Eindverantwoordelijke per project toewijst en projecten uiteindelijk archiveert.

De Administrator heeft volledige rechten bij alle projecten, maar kan zelf geen tickets of audits aanmaken.

Zowel de Administrator als de Eindverantwoordelijke kunnen de rollen van Support, Geraadpleegde en Geïnformeerde toevoegen op project niveau. In de projectinstellingen kun je de rollen toevoegen. Klik op het icoon in de vorm van een potlood, linksonder in de projecttegel van het project.

Er kunnen meerdere Administrators per contract zijn.

Lees ook: Welke rollen zijn beschikbaar in Ed Controls?

Bijgewerkt op 03-02-2023