1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Wat is het verschil tussen een device en de cloud?
"Even geen connectie? Je data wordt eerst op je device opgeslagen. Als je weer internet hebt gaan je opmerkingen en foto's naar de cloud."
Ed

Wat is het verschil tussen een device en de cloud?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls bewaart data op je mobiele telefoon, tablet, laptop of pc. Dat is je apparaat ofwel je device. De data wordt ook opgeslagen op onze beveiligde server. Dat wordt de cloud genoemd.

Log in om te zien wat is opgeslagen op je device en wat op de cloud. Projecten op jouw device zijn direct te gebruiken. Projecten op het tabblad “Cloud” moet je eerst downloaden voordat je erin kan werken.

Projecten die gedownload zijn, vragen opslagruimte van je apparaat. Zet daarom ongebruikte projecten in de cloud. Zo voorkom je dat je device vol raakt en kan je ook sneller werken in je projecten.

Projecten kun je op elk moment verplaatsen van device naar cloud en terug. Voorwaarde is een werkende internetverbinding.

Let op: Voor opslag in de cloud is een internetverbinding nodig. Opslag op je device werkt wel offline, dus zonder internetconnectie.

Bijgewerkt op 17-03-2023