1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Waarom ontvang ik e-mail met projectupdates van Ed Controls?
"Stel zelf in hoe vaak je een e-mail wil ontvangen."
Ed

Waarom ontvang ik e-mail met projectupdates van Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls laat je weten wanneer wijzigingen en/of updates voor je klaar staan in Ed Controls.

Als jouw e-mailadres wordt gebruikt in Ed Controls, laten wij weten wanneer wijzigingen hebben plaatsgevonden. In de e-mail laten wij zien in welk project de wijziging heeft plaatsgevonden, op welke tekening en/of in welke audit en wat er is gebeurd.

Klik op de link van het ticket of van de audit en je wordt direct naar Ed Controls geleid. Nadat je hebt ingelogd, ben je meteen op de juiste plek.

De Administrator of Eindverantwoordelijke kan in de projectinstellingen kiezen of er e-mails met projectupdates en wijzigingen binnen dit project naar alle relevante gebruikers moeten worden verstuurd of dat dit niet hoeft.

Let op: wie jou de update heeft gestuurd staat niet in de e-mail. Dit kan je terugvinden in de tijdlijn van het ticket of van de audit zelf.

Lees ook: hoe vaak ontvang ik een e-mail met updates?

Bijgewerkt op 23-02-2024