1. Home
  2. Aan de slag
  3. Hoe vaak ontvang ik een e-mail met updates?
"Bij de gebruikersinstellingen kun je ook aangeven dat je onze nieuwsbrief wil ontvangen!"
Ed

Hoe vaak ontvang ik een e-mail met updates?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls kan je een e-mail sturen met updates en/of wijzigingen uit jouw projecten. Standaard staat ingesteld dat je deze mail drie keer per dag ontvangt. Deze mail wordt verstuurd rond 6 uur in de ochtend, rond het middaguur en rond 18 uur.

Om te de frequentie te wijzigen doe je het volgende:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Open het menu door naast het e-mailadres, rechts bovenin het scherm, op het pijltje te klikken;
  3. Ga naar de gebruikersinstellingen;
  4. Selecteer onder “Update project(en)” hoe vaak je de mail wilt ontvangen;
  5. Klik op opslaan om de wijziging definitief te maken.

Tip: Als je geen e-mails met projectupdates wil ontvangen dan kies je de optie ‘nooit’ in de gebruikersinstellingen.

Bijgewerkt op 16-06-2021