1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe vaak ontvang ik een e-mail met updates?
"Bij de gebruikersinstellingen kun je ook aangeven dat je onze nieuwsbrief wil ontvangen!"
Ed

Hoe vaak ontvang ik een e-mail met updates?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls kan je een e-mail sturen met updates en/of wijzigingen uit jouw projecten. Standaard staat ingesteld dat je deze mail drie keer per dag ontvangt. Deze mail wordt verstuurd rond 06.00, 12.00 en 18.00 uur (CET).

Om te de frequentie te wijzigen doe je het volgende:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Open het menu door naast het e-mailadres, rechts bovenin het scherm, op het pijltje te klikken;
  3. Ga naar de gebruikersinstellingen;
  4. Selecteer onder “Update project(en)” hoe vaak je de mail wilt ontvangen;
  5. Klik op opslaan om de wijziging definitief te maken.

Tip: Als je geen e-mails met projectupdates wilt ontvangen dan kies je de optie ‘nooit’ in de gebruikersinstellingen.

Tip: Heb je een Adminstator of Eindverantwoordelijke rol dan kun je projectupdates op projectniveau uitschakelen.

Bijgewerkt op 23-02-2024