1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Via welke devices heb ik toegang tot Ed Controls?
"Zorg dat je altijd de laatste versie van de software gebruikt. Dat is veiliger."
Ed

Via welke devices heb ik toegang tot Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls werkt zowel online als offline op tablets en smartphones met iOS en Android. Ook kan de browser worden gebruikt via een computer, tablet of telefoon.

Als je Ed Controls gebruikt in een browser raden wij Google Chrome of FireFox aan. Ons ontwikkelteam test en ontwikkelt met deze browsers. Waarschijnlijk werkt Ed Controls ook prima in anders browsers, maar dat kunnen we niet garanderen.

Let op: Niet alle acties kunnen zowel op de app als op de browser uitgevoerd worden. Download voor mobiele apparaten de Ed Controls app.

Let op: We hebben geen app beschikbaar voor Windows Mobile. Als je Windows Mobile hebt, kun je Ed Controls gebruiken via de browser. Je moet dan wel continu online zijn.

Lees ook: Wat zijn de technische eisen voor mobiele apparaten?

Bijgewerkt op 17-12-2021