1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Wat zijn de technische eisen voor mobiele devices?
"Zorg dat je naast de nieuwste besturingssysteem software, ook de nieuwste update van Ed Controls hebt op je device"
Ed

Wat zijn de technische eisen voor mobiele devices?

Print Friendly, PDF & Email

Hieronder wordt per besturingssysteem aangegeven wat de minimum en aanbevolen specificaties zijn voor mobiele devices (tablets en telefoons):

MinimumAanbevolen
OS (besturingssysteem)1 van de laatste 2 versiesLaatste versie
ModelDevice welke 1 van de laatste 2 versies ondersteuntLaatste model
Opslagruimte64GB128GB of meer
RAM-geheugen4GB8GB of meer

MinimumAanbevolen
OS (besturingssysteem)1 van de laatste 2 versiesLaatste versie
ModelDevice welke 1 van de laatste 2 versies ondersteunt Laatste model
Opslagruimte64GB128GB of meer
RAM-geheugen8GB16GB of meer

Bijgewerkt op 23-04-2024