"De rollen Eindverantwoordelijke en Support kunnen als enige Audits uitvoeren. De rollen Manager, Administrator, Geïnformeerde en Verantwoordelijke kunnen de Audits inzien nadat deze zijn uitgevoerd."
Ed

Hoe voer ik een Audit uit?

Print Friendly, PDF & Email

Een Audit is niets anders dan een digitale checklijst.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op je app;
  2. Open het juiste project;
  3. Selecteer je het tabblad ‘Audits’. Aan de linkerkant van het scherm krijg je een lijst van groepen audittemplates te zien;
  4. Klik op één van de groepen. Je ziet de audittemplates die onder deze groep vallen. Ook zie je de Audits die al gestart zijn of al afgerond zijn;
  5. Klik je op de audittemplate die je wilt gebruiken. Start de Audit met een klik op het blauwe plusje, rechtsonder.
  6. Nu opent er een nieuw scherm. Hier kun je de naam van de Audit aanpassen, tekeningen toevoegen en een Verantwoordelijke en/of een Geïnformeerde toevoegen. Klik op ‘volgende’ om de Audit uit te voeren.
  7. Vul nu de vragen in;
  8. Onderteken de audit en meld hem gereed.
  1. Log in op je app;
  2. Open het juiste project;
  3. Selecteer je het tabblad ‘Audits’. Aan de linkerkant van het scherm krijg je een lijst van groepen audittemplates te zien;
  4. Klik op één van de groepen. Je ziet de audittemplates die onder deze groep vallen. Ook zie je de Audits die al gestart zijn of al afgerond zijn;
  5. Klik je op de audittemplate die je wilt gebruiken. Start de Audit met een klik op het blauwe plusje, rechtsonder;
  6. Selecteer dan een bestaand Ticket of maak een nieuw Ticket aan als basis voor je Audit. Voeg desgewenst een Verantwoordelijke en/of Geïnformeerde toe. Klik op ‘volgende’ om de Audit uit te voeren.

Let op: Een Audit wordt standaard aangemaakt als een gebiedsaudit. Wanneer je een objectaudit wilt maken, moet je hiervoor dit in het template van de audit aanvinken.

Let op: Als Verantwoordelijke van een Audit kan je Audit altijd opslaan en later verder aanpassen. Als je de Audit gereed hebt gemeld, is de Audit klaar en niet meer aan te passen. Je kunt de Audit nog wel lezen.

Lees ook:Wat is het verschil tussen een gebieds- en objectaudit?

Lees ook: Hoe maak ik een audit template aan?

Bijgewerkt op 17-06-2022