1. Home
  2. Audits & templates
  3. Hoe maak ik een audit template aan?
"Welke manier werkt voor jou het beste? Klik op een duim en laat het ons weten!"
Ed

Hoe maak ik een audit template aan?

Print Friendly, PDF & Email

Het is mogelijk om een template aan te maken voor het gebruik in een audit. Ook is het mogelijk om templates te kopiëren of te importeren. Het aanmaken van een template is alleen mogelijk via de web omgeving: web.edcontrols.com

1. Kies een project;
  2. Selecteer het tabblad ‘templates’;
  3. Selecteer de groep waar je de template aan wilt toevoegen of klik op ‘nieuwe groep’;
  4. Selecteer ‘nieuwe template’.
  5. Geef een naam aan je template;
  6. Vul vragen en categorieën en vragen toe;
  7. Vink eventueel aan in het template dat het een objectaudit moet worden. Wanneer dit niet is aangevinkt zal de audit standaard als gebiedsaudit worden gestart.
  1. Klik op de groep waar je een template wilt toevoegen of maak een nieuwe groep aan;
  2. Rechts boven in beeld verschijnt de optie ‘Importeer templates’, klik hier op;
  3. Selecteer het project van waaruit je een template wilt kopiëren;
  4. Zoek en selecteer de groep waaruit je een template wilt kopiëren;
  5. Vink de gewenste template of templates aan;
  6. Klik ‘importeren rechtsboven.

Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om bij het aanmaken van een nieuw template, categorieën en vragen te kopiëren vanuit andere templates in het huidige project. Dit gaat als volgt:

1. Klik op ‘Nieuwe template’ of selecteer de template waar je delen van een andere template aan wilt toevoegen;
  2. Klik op ‘Kopieer template’;
  3. Selecteer de template groep van waaruit je vragen/categorieën wilt kopiëren;
  4. Selecteer welke categorieën en vragen je wilt kopiëren naar je nieuwe template;
  5. Klik op ‘Toevoegen’;
  6. De geselecteerde categorieën en vragen staan nu in je nieuwe template;
  7. Pas de template verder naar wens aan;
  8. Sla de template in concept op of publiceer hem direct.

Tip: Sla je template tussendoor op als concept. De template is dan niet zichtbaar voor anderen, maar wel opgeslagen. Pas na publiceren wordt de template zichtbaar en bruikbaar voor Audits.

Tip: Het beheren van templates kan gemakkelijker worden gemaakt door het gebruik van een Master Project. Hier kunnen alle templates op 1 plek worden onderhouden. Neem voor meer informatie contact op met je accountmanager.

Let op: Het gebruik van Audits en Templates is alleen mogelijk bij afname van de Audits-module. Neem hiervoor contact op met je accountmanager.

Bijgewerkt op 21-01-2022