1. Home
  2. Audits & templates
  3. Hoe voeg ik tickets toe aan een vraag in een audit?
"Voeg regelmatig tickets toe aan audits. Zo hou je je bewijstlast op orde."
Ed

Hoe voeg ik tickets toe aan een vraag in een audit?

Print Friendly, PDF & Email

Het is mogelijk om tijdens het uitvoeren van een audit tickets toe te voegen aan een vraag.

Start de audit die je wil uitvoeren. Hoe dit moet lees je in het artikel “Hoe start ik een audit?

1. Beantwoord de auditvraag;
  2. Klik rechts van de vraag op dit pictogram: Pictogram ticket toevoegen
  3. Selecteer in het nieuwe scherm een of meerdere tickets die je aan de auditvraag wil toevoegen óf maak een nieuw ticket aan;
  4. Klik op ‘Terug’ om terug te keren naar de audit;
  5. Rechts van de auditvraag kan je nu zien hoeveel tickets je hebt toegevoegd aan de vraag Pictogram ticket toegevoegd aan auditvraag
  6. Voer de rest van je audit uit.
  1. Beantwoord de auditvraag;
  2. Klik rechts van de vraag op dit pictogram: Pictogram ticket toevoegen
  3. Selecteer in het nieuwe scherm de tekening(en) waarvan je een ticket wilt toevoegen;
  4. Ga links bovenin terug door op het pijltje te drukken;
  5. Druk nu op de juiste tekening in het overzicht;
  6. Voeg nu een bestaand ticket toe door op het ticket te drukken en vervolgens te selecteren in de pop-up óf maak een nieuw ticket om toe te voegen;
  7. Druk op ‘Gereed’ om terug te keren naar de audit;
  8. Rechts van de auditvraag zie hoeveel tickets je hebt toegevoegd aan de vraag: Pictogram ticket toegevoegd aan auditvraag
  9. Voer de rest van de audit uit.

Je kan kiezen tussen het toevoegen van een nieuw ticket en een bestaand ticket.

Bijgewerkt op 24-02-2021