1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe verwijder ik een project van mijn device?
"Door een project van je tablet of telefoon te verwijderen maak je ruimte voor nieuwe projecten."
Ed

Hoe verwijder ik een project van mijn device?

Print Friendly, PDF & Email

Een project waar je niet langer aan werkt kun je verwijderen van je device, zoals mobiele telefoon of tablet.

Dat gaat als volgt:

1. Zorg ervoor dat Ed Controls volledige gesynchroniseerd is. Zie ‘Hoe synchroniseer ik Ed Controls?’ voor een uitleg;
  2. Ga op het beginscherm naar het tabblad ‘Device’;
  3. Zoek jouw project;
  4. Klik op het upload-icoon Screenshot Ed Controls. Ed Controls geeft je een melding. Zorg dat Ed Controls gesynchroniseerd is (stap 1);
  5. Tik op ‘Ja.;
  6. Het systeem zet jouw project nu terug naar de cloud.

Zie ‘Hoe download ik een project naar je device?’ om het project weer terug te krijgen op je apparaat.