1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe download ik een project naar mijn device?
"Je projecten staan altijd veilig bij ons in de cloud!"
Ed

Hoe download ik een project naar mijn device?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls bewaart alle projecten om onze beveiligde servers in de cloud. Voordat je aan de slag kunt moet je dus het project op jouw apparaat zetten.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op je mobiele apparaat;
  2. Je ziet de tabbladen ‘Device’ en ‘Cloud’ staan;
  3. Klik op ‘Cloud’.  Zoek het project waarin je wilt werken door te scrollen;
  4. Klik op het download-icoon icon new ticket layout.
    Ed Controls gaat nu jouw project downloaden naar het apparaat. Rechts bovenin je scherm zie je een wolkje dat geel blijft totdat het project is gedownload. Het wolkje wordt groen wanneer Ed Controls klaar is met downloaden;
  5. Ga nu naar het tabblad ‘Device’ en klik op je project om aan het werk te gaan.

Projecten die zijn gedownload naar je apparaat worden blijvend gesynchroniseerd met de cloud (mits er een internetverbinding aanwezig is).

Bijgewerkt op 19-11-2021