1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Audits & templates
  4. Hoe maak ik iemand automatisch geïnformeerd op een audit?
"Geïnformeerde personen die zijn toegevoegd aan een audit worden automatisch toegevoegd aan de gekoppelde tickets."
Ed

Hoe maak ik iemand automatisch geïnformeerd op een audit?

Print Friendly, PDF & Email

In Ed Controls kun je iemand automatisch de rol van Geïnformeerde geven bij een nieuwe audit. Dit kan via de webomgeving van Ed Controls. De rollen Eindverantwoordelijke en Support kunnen dit doen.

Dit werkt als volgt:

1. Log in op  web.edcontrols.com;
  2. Open het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad Templates;
  4. Maak een nieuwe template aan of bewerk een bestaande;
  5. Voeg onderaan de template het juiste e-mailadres toe;
  6. Klik op opslaan.

Lees ook: Hoe pas ik een audittemplate aan nadat het gepubliceerd is?